Tukittu Nyt on ollut vähän tuppisuista menoa linjoilla...

Mutta parannetaan tapamme ja aktivoidutaan tälläkin rintamalla. Sairastelut on nyt sairasteltu ja ei muuta kuin pellolle Cool

Kesälle suunnitteilla setterileiriä meidän alueella ja tarvitsen siihen ihania ihmisiä apuun. Jamiela on jo suostunut, löytyisikö muita...??? Samoin olen suunnitellut mätsärin järjestämistä tällä meidän alueella ym  kivaa joten olisiko palaverin paikka?

Laitan viestin tänne mahdollisesta paikasta missä kokoonnuttaisi ja suunniteltaisiin tulevia juttuja ja milloin. Olkaa kuulolla.

Treffeistä sen verran, että perjantai kokoontumisia voimme taas jatkaa kun valo on aitauksella. Onko kukaan käynyt siellä? Eli olisiko jollain parempaa tietoa...
Muussa tapauksessa treffailut siis erillisten sopimusten mukaisesti.

Onko kellään tietoa alueemme jäiden paksuudesta, jos menisimme koiria jäälle juoksuttamaan? Mä otan selvää Vuohijärven paksuudesta niin voisimme mennä meidän mökin rantaan ja paistella makkaroita sitte myös siellä. Palataan tähän vielä.

Laittakaa ideoitanne vaikka tämän kirjoituksen kommentteihin (alla), niin pysyy aihe yhdessä paikassa tai sitte mulle s-postiin.

 

Anu Hymy