Heipparallaa :)

Tovi on vierähtänyt ja meillä jos vaikka minkälaista hässäkkää täällä kotona ollut.
Treffeilyt on olleet harvassa tuossa kesäkuun aikana, kun luonto on meitä sivellyt sillä ihanaisella vesilöylyllä. Ajoittain on vettä tullut niin että ei ole ollut mitään asiaa ulos ja sitte taas ollaa saatu tosi kuumaakin keliä treffien ajaksi.
Ikäväksemme on aitauksella pörrännyt mäkäräisiä niin että kintut on verillä, mutta yritetään ötököistä huolimatta jaksaa treffailla joka maanantai mikäli keli suosii.
Lenkkejä on harkittava ajan ja kelien mukaisesti. Utti hyvä paikka siihen, kun siellä voi koiria myös uittaa. Ainoa tietty jos keli hyvä niin sitten siellä on myös auringon palvojia. MUUTTTA tuskin me ollaa niin kuumalla lenkillä koiriemme kanssa. Rääkkiä nääs koirille.
Meille hommattii soutuvene ja sillä tarkoitus koiria uittaa veneen perässä. Jos homman kokeilu kiinnostaa niin ei muuta kun laitetaa suunnittelun alle "veneuitto kokeilut" -päivä :)))
Uusien mielenkiintoisten tapahtumien mietintämyssyt päähän ja ei muuta kun viestittelyyn tietoa mitä kiinnostaisi tehdä.
Se trimmaus päivä toteutetaan kyllä. Ehdotuksia vaan tulemaan sopivalle ajankohdalle. Treffeille sakset ja vermeet voin ottaa kyllä mukaan, siinähän se samalla menee. Eri asia on että miten koirat malttaavat olla trimmattavana, mutta kokeillaan :D

Näkymisiin ja kuulumisiin,

Anu